VG LID WORDEN

  1. U wilt een bijdrage leveren aan de nieuwe gemeente Beekdaelen of specifiek aan uw eigen kerkdorp. De VG vertrouwt op de eigen kracht van mensen. Daarom zien we de toekomst met optimisme tegemoet. Mensen zijn creatief en innovatief. De fundamentele waarden van onze samenleving zijn vrijheid en gelijkwaardigheid van ieder mens, ongeacht opvattingen, geloof, seksuele geaardheid of herkomst. Wij staan open voor iedereen en sluiten niemand uit. De VG streeft naar een duurzame en harmonieuze samenleving. Door lid te worden van de VG draagt u actief bij aan het functioneren van de nieuwe gemeente.

 

  1. U bent geïnteresseerd in politiek. Gaat uw hart sneller kloppen van debatteren? Bent u geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen en volgt u de politiek op de voet? Ervaar dan zelf hoe het er aan toe gaat in de politiek!

 

  1. U wilt meebepalen. Uw stem telt! Als lid heeft u stemrecht en invloed op de koers van de VG. Onze leden beslissen mee op alle niveaus. Bijvoorbeeld door input te leveren en mee te discussiëren over beleidsthema’s en door standpunten te vormen.

 

  1. U wilt dat de VG nog groter wordt. Dat willen wij ook. Maar daar hebben we uw hulp hard bij nodig! Onze leden zijn onze ambassadeurs. U vertelt mensen in uw omgeving waarom de VG het waard is om op te stemmen en u draagt onze standpunten uit. U inspireert uw vrienden, kennissen en familieleden. U houdt ons scherp en geeft ons feedback, online en offline. U steunt ons. Samen behalen we de komende verkiezingen opnieuw mooie uitslagen!

 

  1. U wilt meedoen. Onze leden doen mee. De leden van de VG vormen het kloppende hart van de vereniging. Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers. Of u nu veel of weinig tijd heeft, uw enthousiasme en inzet worden gewaardeerd! De VG biedt ieder lid de mogelijkheid om zich in te zetten. U voert campagne, steunt ons financieel of helpt mee bij het organiseren van evenementen. Zo krijgt u een uniek kijkje achter de schermen bij de VG en krijgt u volop de gelegenheid om andere leden te ontmoeten.

 

  1. U wilt op de hoogte blijven. Als lid blijft u op de hoogte van wat er leeft en speelt binnen en rondom de VG. Regelmatig ontvangt u digitale informatie met daarin de actualiteiten in de vereniging en de politiek in uw gemeente.

 

Facebook